Schaduwdoeken op maat

Je bent hier::/Schaduwdoeken op maat
Schaduwdoeken op maat 2018-03-20T08:05:48+00:00

Serrezonwering

klik hier

Altijd een passende oplossing

Een  glazen serre of “wintertuin” is een prachtige aanvulling op uw woning maar helaas wordt het al snel te heet als de zon schijnt. Fel licht en hoge temperaturen maken het verblijf onaangenaam. Met onze oplossingen op maat wordt het weer een fijne plek!

Meer informatie

Oplossingen voor lichtstraten

klik hier

Altijd een passende oplossing

Lichtstraten in huis, de garage of kantoor geven veel daglicht maar kunnen ook een enorme hittebron zijn en te fel licht geven zodat u uw favoriete bezigheden onder de lichtstraat moeilijk worden. Wij bieden verschillende betaalbare oplossingen die passen bij uw interieur.
Meer informatie

Oplossingen voor bestaande pergola's

klik hier

Oplossingen op uw maat!

Bestaande pergola’s vereisen een bepaalde maat doek waardoor standaard harmonica-, en strakke doeken vaak niet te gebruiken zijn. Bovendien gaat veel schaduw bij bestaande strakke doeken verloren door de noodzakelijke taillering van de doeken.
Meer informatie

Oplossingen voor veranda's

klik hier

Verleng het tuinseizoen

Speciaal voor veranda’s hebben we een serie screens ontwikkeld die we op maat kunnen maken voor uw veranda. Gemakkelijk kiezen en u weet altijd exact waar u aan toe bent doordat de screens per model een vaste vierkante meter prijs kennen! Van hetzelfde vertrouwde adres en dezelfde kwalitatieve materialen en service!

Meer informatie

Schaduwdoeken op maat, al jaren onze specialiteit!

Schaduwdoeken op maat, hoe werkt dat?  5 belangrijke punten:  

  1. Het schaduwdoek dat u wenst is niet in onze webwinkel te koop.

  2. Alle genoemde producten zoals waterdoorlatende doeken, waterafstotende doeken, harmonicadoeken en rolgordijnen voor buiten zijn op maat te leveren. Bedenk waar uw voorkeur naar uit gaat door de verschillen te lezen tussen deze producten.

  3. De levertijd van doeken op maat varieert in het seizoen van 3 tot 4 weken afhankelijk van de drukte op dat moment, bij uw offerte aanvraag vermelden we de exacte levertijd op dat moment.

  4. De prijs van een schaduwdoek op maat ligt in de regel 2 tot 2,5 maal hoger dan een vergelijkbaar standaard doek! Dit heeft minder te maken met het materiaal maar met het arbeidsloon dat in Europa stukken hoger ligt dan in China waar de standaard doeken worden geproduceerd in de winter.

  5. Overtuig u zelf van de maten die u nodig heeft voor uw doek op maat. Een harmonicadoek voor in een pergola moet 5 cm van de zijden afstand hebben in de breedte (heeft de pergola bijvoorbeeld een binnenmaat van 310 cm dan vraagt u een offerte voor 300 cm aan) Een gespannen doek moet worden voorzien van spanners die 30-40 cm ruimte vergen in minimaal twee hoeken. Het gaat in dit stadium om globale maten, als de offerte u bevalt raden we aan het bevestigingsmateriaal eerst te monteren en de maten dan nog eens zorgvuldig op te meten. Zie ook de VIDEO hieronder.

Vrijblijvende offerte aanvragen

VIDEO > Een schaduwdoek op maat inmeten in 5 eenvoudige stappen:

  1. Allereerst bepaal je waar je het maatwerk schaduwdoek wilt plaatsen. Hou hierbij rekening met de draaiing van de zon en de stand van de zon tijdens de seizoenen (de zon staat in de zomer hoger).

  2. Dan monteer je al het benodigde RVS bevestigingsmateriaal. Draai de spanners (gebruik evenveel spanners als hoeken in het doek) voor 90% uit omdat je het doek naderhand altijd strakker wilt kunnen spannen. Het doek rekt iets uit tijdens het gebruik. Een te groot doek is direct waardeloos een doek wat iets te klein is kun je altijd aanvullen met extra bevestigingsmiddelen!

  3. Vervolgens span je een koord strak tussen de gevonden bevestigingspunten.

  4. Meet de afstand tussen de punten en noteer ze zorgvuldig. Maak de schets vanuit “bovenzicht” als een vogel die naar beneden kijkt. Begin met punt A linksonder en ga zo met de wijzers van de klok mee tot je weer bij A uitkomt.

  5. Meet ook de diagonalen op: de afstanden van de punten kruislings over het doek > A-C en B-D. Zo weten we zeker of de gemeten afstanden kloppen en hoe groot de hoeken in uw schaduwdoek moeten zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor 125,- werken we uw project vooraf ook in 3D tekeningen voor u uit!

Winkelmand

De waardering van www.zonnedoeken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 26 reviews.