Carports van doek zijn er in verschillende uitvoeringen maar één ding hebben ze allemaal gemeen: uw kostbare bezit beschermen! Carports van doek beschermen tegen vallende eikels in het najaar, takken, vogelpoep en te hevige UV straling en natuurlijk regen, sneeuw en zelfs hagel.

Het grote voordeel van onze carports van schaduwdoek is dat ze afneembaar dak vormen waarmee ze in veel gevallen niet als bouwwerk worden aangemerkt en er daarom ook geen bouwvergunning hoeft te worden aangevraagd. Veel van onze klanten hebben de max van hun bouwoppervlakte bereikt maar missen nog een dak boven hun auto’s. Met onze afneembare daken is dat in de meeste gevallen geen probleem.

We bouwen complete pergola’s voor u met waterafstotend dak of met meshdoek, schaduwdoek waardoor uw auto de gewenste bescherming krijgt.

Vertrouw ons het gehele proces toe van advies op locatie, offerte traject, het plaatsen en inmeten en zelfs onderhoud als u dat wilt. Carports van doek maken we uitsluitend in de maatwerk variant dat wil zeggen niet van standaard-maten doeken die via onze Doe Het Zelf webshop te verkrijgen zijn.

Laat u adviseren door één van onze adviseurs en maak vandaag nog een afspraak voordat de eikels weer beginnen te vallen!