Carport van schaduwdoek

Carports van schaduwdoek zijn er in verschillende uitvoeringen maar één ding hebben ze allemaal gemeen: uw kostbare bezit beschermen! Carports van doek beschermen tegen vallende eikels in het najaar, takken, vogelpoep en te hevige UV straling en natuurlijk regen, sneeuw en zelfs hagel.

Het grote voordeel van onze carports van schaduwdoek is dat ze afneembaar dak vormen waarmee ze in veel gevallen niet als bouwwerk worden aangemerkt en er daarom ook geen bouwvergunning hoeft te worden aangevraagd. Veel van onze klanten hebben de max van hun bouwoppervlakte bereikt maar missen nog een dak boven hun auto’s. Met onze afneembare daken is dat in de meeste gevallen geen probleem.

We bouwen complete pergola’s voor u met waterafstotend dak of met meshdoek, schaduwdoek waardoor uw auto de gewenste bescherming krijgt.

Vertrouw ons het gehele proces toe van advies op locatie, offerte traject, het plaatsen en inmeten en zelfs onderhoud als u dat wilt. Carports van doek maken we uitsluitend in de maatwerk variant dat wil zeggen niet van standaard-maten doeken die via onze Doe Het Zelf webshop te verkrijgen zijn.

Laat u adviseren door één van onze adviseurs en maak vandaag nog een afspraak voordat de eikels weer beginnen te vallen!

Een carport van schaduwdoek is in de meeste gevallen vergunning-vrij te plaatsen!

Veel mensen lopen tegen beperkingen op als het gaat om het plaatsen van een carport omdat ze het bouwquotum voor die locatie al hebben bereikt of omdat de gemeente in verordeningen en besluiten het plaatsen van een vaste constructie met dak niet toestaat. Doordat onze carports niet zijn voorzien van een vast dak valt deze in de meeste gevallen vergunningsvrij te plaatsen. De constructie wordt dan gezien als tuinmeubilair en omdat het dak afneembaar is valt het binnen de mazen van de wet. Uiteraard kunnen er per Gemeente toch strengere eisen gelden of aanvullende regels maar onze ervaring is bijzonder positief als het om deze wijze van vergunningsvrij bouwen gaat.

Wij maken constructies van hout en staal in alle gewenste stijlen en vormen. Uitgevoerd met waterdoorlatend of waterafstotend schaduwdoek. Neem contact met ons op of boek direct een afspraak op locatie voor het beste advies!

Wij bellen u terug. Maak hier uw terugbel afspraak.

Terugbelafspraak maken

Vraag direct een vrijblijvende offerteaanvraag op

Vrijblijvende offerte aanvraag maatwerk

Maak direct een afspraak voor uw locatie en situatie.

Direct online een afspraak plannen

Niet wat u zoekt? Kijk ook eens bij onze andere maatwerk oplossingen van schaduwdoek!

carport van schaduwdoek

Carports van schaduwdoek

Klik hier
balkondoeken van schaduwdoek

Balkondoeken van schaduwdoek

Klik hier
Schaduwdoeken voor balkon

Schaduwdoeken voor balkons

Klik hier
schaduwdoeken voor bedrijven

Schaduwdoeken voor bedrijven

Klik hier
schaduwdoeken voor kinderdagverblijven

Schaduwdoeken voor kinderdagverblijven

Klik hier
veranda afdichten met schaduw doek

Verandazeilen van schaduwdoek

Klik hier
Serrezonwering van schaduwdoek

Serrezonwering van schaduwdoek

Klik hier
Breathe harmonicadoeken op maat

Harmonicadoeken op maat op rails

Klik hier
schaduwdoeken voor terras

Schaduwdoeken voor terras

Klik hier