Complete pergola sets met doek Stand Alone, Wall 1 en Wall 22020-06-07T15:28:09+00:00

Complete pergolasets: harmonicadoek en hout binnen 15 dagen gratis thuisbezorgd!

De populaire harmonicadoeken kunnen nu ook geleverd worden met het bijbehorende hout om een complete pergola te monteren. Niet zomaar hout maar luxe fijnbezaagd Douglas hout met een mooie uitstraling. 9 cm dik en in de grotere versies maar liefst 11 cm dik. Gratis thuisbezorgd! Makkelijker kan het niet!

Ideaal want u hoeft niet meer op zoek naar de verschillende onderdelen maar kunt direct aan de slag! Dit wordt bijgeleverd:

 • Doek in de door u gewenste maat
 • Alle staanders, liggers en kopse kanten en bovendien luxe schoren
 • Stalen hoek-, en eventueel verlengings elementen van Nesling
 • Alle montagematerialen die bij het doek horen zoals katrolset, staaldraden, aluminium baleinen, luxe verchroomde kikker etc.
 • Duidelijke Nederlandse handleiding
 • Schroeven, moeren etc.

Staat de gewenste maat er niet bij? Vraag vrijblijvende MAATWERK offerte aan! Klik op de schaar 

maatwerk schaduwdoeken aanvragen

Dit zijn alle complete pergolasets in de shop: Stand Alone, Wall 1 en Wall 2

 • Complete Pergolaset Stand Alone

  759,001.499,00 Incl. btw
  De Nesling Pergola “Stand Alone” is een vrijstaande pergola. De hoekverbindingen worden gemaakt met de bijgeleverde Pergola Kit Hoek elementen. TIJDELIJK KAN NESLING HET HOUT VOOR DEZE PAKKETTEN NIET LEVEREN, dit pakket kunt u dan ook niet als zodanig bestellen, we kunnen wel voor u zelf het houtpakket samenstellen en uitleveren maar dat kan dan ook in andere houtsoorten en diktes etc. neemt u bij interesse svp contact met ons op via 033-3030074 of via info@zonnedoeken.nl   Deze pergola is in maar liefst 8 maten verkrijgbaar! We leveren het houtpakket op maat gezaagd zodat je meteen aan de slag kunt met de montage. Er zijn drie beschikbare doekkleuren; gebroken wit, zand en antraciet grijs.   Klik hier als je eerst meer wilt weten over de buitenmaten van de Stand alone pergola's.
 • Complete Pergolaset Wall 1

  649,001.339,00 Incl. btw
  De Nesling Pergola “Wall 1” is een pergola die met 1 zijde aan een uur of gevel wordt geplaatst. Het harmonicadoek wordt bij dit model direct tegen de muur of gevel geplaatst. De muurverbindingen worden gemaakt met de bijgeleverde Pergola Kit Muur elementen, de hoekverbindingen met de bijgeleverde Pergola Kit hoek elementen. TIJDELIJK KAN NESLING HET HOUT VOOR DEZE PAKKETTEN NIET LEVEREN, dit pakket kunt u dan ook niet als zodanig bestellen, we kunnen wel voor u zelf het houtpakket samenstellen en uitleveren maar dat kan dan ook in andere houtsoorten en diktes etc. neemt u bij interesse svp contact met ons op via 033-3030074 of via info@zonnedoeken.nl   Verkrijgbaar in 8 doekmaten De beschikbare doekkleuren zijn gebroken wit, zand en antraciet grijs. We leveren het houtpakket op maat gezaagd zodat je meteen aan de slag kunt met de montage. Wil je eerst meer weten over de buitenmaten van de verschillende Wall 1 pergola's klik dan hier.   
 • Complete Pergolaset Wall 2

  589,001.339,00 Incl. btw
  De Nesling Pergola “Wall 2” is een pergola die met 1 zijde aan een uur of gevel wordt geplaatst. Het bijzondere aan dit model is dat het harmonicadoek zo geplaatst is dat deze langs de gevel open en dicht schuift. De muurverbindingen worden gemaakt met de bijgeleverde Pergola Kit Muur elementen, de hoekverbindingen met de bijgeleverde Pergola Kit hoek elementen. TIJDELIJK KAN NESLING HET HOUT VOOR DEZE PAKKETTEN NIET LEVEREN, dit pakket kunt u dan ook niet als zodanig bestellen, we kunnen wel voor u zelf het houtpakket samenstellen en uitleveren maar dat kan dan ook in andere houtsoorten en diktes etc. neemt u bij interesse svp contact met ons op via 033-3030074 of via info@zonnedoeken.nl   Verkrijgbaar in 8 doekmaten De beschikbare doekkleuren zijn gebroken wit, zand en antraciet grijs We leveren het houtpakket geschaafd en op maat gezaagd zodat je meteen aan de slag kunt met de montage! Wil je eerst meer weten over de buitenmaten van de Wall 2 complete pergolasets klik dan hier. 

Bekijk alle details van de pergolasets met harmonicadoek in deze drie PDF’s welke u kunt downloaden. U ziet de binnen maar ook de buitenmaten van de verschillende modellen, maar ook de complete houtlijsten zodat u eventueel zelf het hout kunt bestellen als u dat wenst.

Stand Alone versie

Wall 1 versie

Wall 2 versie

naar de shop!

De bijgeleverde hoek en verlengingselementen maken het monteren kinderspel!

Los verkrijgbaar handige verstelplaat!

Alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te gaan!

nesling waterdoorlatende coolfit schaduwdoeken

Alles gratis tegelijk thuisbezorgd zodat u maar 1 keer aanwezig hoeft te zijn! De levertijd van de complete sets bedraagt plus minus 12-15 werkdagen

Ga naar de bovenkant