Vanwege de lancering van de nieuwe kleuren 2021 is het tijdelijk niet mogelijk om stofstalen aan te vragen.

Zonnedoeken.nl is een handelsnaam van Tendenz houder van onder andere https://www.zonnedoeken.nl en verandazeilen.nu Onze algemene voorwaarden vind je onderaan deze pagina.

Ingeschreven bij de KvK te Amersfoort onder nummer 7048 5577

Bank details:

IBAN nummer : NL84 KNAB 0257 0236 58
BIC : KNABNL2H

Een webwinkel is een fantastisch medium om je producten te verkopen. We vinden het altijd weer fijn om rond het voorjaar weer mailtjes en telefoontjes te mogen ontvangen. Maar wat ons het meeste is bijgebleven in de 13 jaar dat we actief zijn zijn de persoonlijke ontmoetingen met klanten. Gezellig in de tuin bij ons of bij u met een lekkere cappuccino de verschillende mogelijkheden bekijken, tekeningen erbij, foto’s erbij en brainstormen maar! Onze maatwerk producten worden verscheept naar de meest exotische locaties; Aruba, Maagden eilanden, Italie, Frankrijk, Portugal en daar zijn we best een beetje trots op. Afgelopen zomer mochten we zelfs de schaduwdoeken leveren die zijn gebruikt in het Olympisch dorp tijdens de Olympische spelen in Rio!  Onze klanten geven ons het vertrouwen en wij doen er alles aan om dat vertrouwen waar te maken. Met net dat extra beetje zorg meer. Ook voor een doek boven een opblaasbaar peuterbadje want we hebben zelf ook drie kleine kinderen en weten dat je die goed wilt beschermen.

Vanuit hier krijgt u dan ook de hartelijke groeten van ons hele gezin!

Onze demotuin is 9 autominuten verwijdert van Kees Smit tuinmeubelen en 6 van IKEA Amersfoort Noord! Alleen op afspraak! 0614603882

Boek zelf een dag en tijd die u goed uitkomt:

Afspraak boeken