Ik zoek een:

Waterdoorlatend schaduwdoek

 • Vierkant 3,6 meter
 • Vierkant 5 meter
 • Driehoek 3,6 meter
 • Driehoek 5 meter
 • Maatwerk doek

Waterafstotend schaduwdoek

Rolgordijn voor buiten

Harmonicadoek

Complete pergola met doek

Welkom bij schaduwdoeken.info: samen met onze website zonnedoeken.nl zijn wij marktleider op het gebied van schaduwdoeken in Nederland.  Door grootschalige inkoop en doordat wij rechtstreeks gebruikmaken van de magazijnen van onze leveranciers kunnen we u de beste prijs en levertijden bieden. In onze webwinkel bieden wij u naast waterdoorlatende en waterafstotende schaduwdoeken ook rolgordijnen voor buiten, harmonicadoeken en zelfs complete houten pergola’s met doek. Gratis thuisbezorgd op een door u gewenst moment!

Demotuin: op slechts 5 autominuten afstand van Ikea Amersfoort Noord beschikken wij over een demotuin waar u op afspraak terecht kunt om inspiratie op te doen of uw technische vragen voor te leggen. Creatief meedenken is onze passie. Daarnaast monteren wij desgewenst ook.

Maatwerk: door een jarenlange ervaring met de productie van maatwerk kunnen we u als geen ander kwaliteit in een schaduwdoek op maat bieden. Vraagt u een offerte aan dan ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave. Snelle levertijden!

Waarom bij ons bestellen?

 • 100% tevreden klanten
 • Levering in Nl en België standaard
 • In overleg naar alle landen van de wereld
 • Betalen hoe je wilt
 • Gratis bezorging vanaf 60 euro
 • Wij leveren alle producten ook op maat
 • Geen gezeur garantie tot 30 dagen na aankoop
 • Gratis stofstalen op verzoek
 • Al 10 jaar gespecialiseerd in schaduwdoeken
 • Duidelijke video montagehandleidingen
 • U bent van harte welkom in onze demotuin
 • 12 uur per dag telefonisch bereikbaar
 • Maatwerk leveringen binnen drie weken
 • Kinderdagverblijven extra korting

Download ons gratis informatie en inspiratie PDF!

[contact-form-7 id=”12387″ title=”Schaduwdoek kopen PDF”]

Waar hebben we het eigenlijk over ?

P1020105

Harmonicadoeken zijn waterdoorlatende schaduwdoeken die je kunt monteren in een bestaand frame of een nieuw te bouwen pergola. Ze hangen iets gewelfd en zijn gemakkelijk te openen en te sluiten. Alle montagematerialen worden standaard bijgeleverd zoals doek, staaldraden, katrolset, koord, kikker en aluminium baleinen.

Direct naar de Harmonicadoeken shop
Eerst meer lezen over harmonicadoeken

IMG_2159[2]

Zonnedoek, een andere benaming voor schaduwdoeken. Verkrijgbaar in waterdoorlatende en waterafstotende stof en in verschillende kleuren, vormen en afmetingen; vierkanten, driehoeken en 90 graden driehoeken. Deze laatsten zijn erg praktisch als je bijvoorbeeld twee punten aan de gevel wilt maar niet een paal midden op het terras.

Direct naar de schaduwdoeken shop
Eerst meer lezen over schaduwdoeken

Een nieuw product waarbij niet alleen het doek maar ook de complete houten pergola wordt geleverd! Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen en in twee houtkleuren; naturel en antraciet. U hoeft dus geen hout meer aan te schaffen, alles wordt compleet en gratis bij u thuisbezorgd.

Direct naar de complete pergolasets in de shop
Eerst meer lezen over pergola met doek

Alle producten op onze site zijn afkomstig van Nesling de leverancier van de kwalitatief hoogwaardige schaduwdoeken. Nesling biedt maar liefst 5 jaar garantie op al haar producten. Wij maken als een van de oudste resellers gebruik van het centrale magazijn van Nesling en kunnen daardoor razendsnel leveren. Als wij het niet hebben heeft niemand het!

Direct naar de webshop
Eerst meer lezen over Nesling

Rolgordijnen voor buiten zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de waterdoorlatende schaduwdoeken van Nesling. De rolgordijnen kunnen het gehele jaar buiten blijven doordat gebruik gemaakt wordt van weerbestendige materialen zoals aluminum en kunststof. Ze zijn ideaal tegen ongewenste inkijk, laagstaande zon en passen natuurlijk perfect bij een harmonicadoek met dezelfde kleur.

Direct naar de rolgordijnen voor buiten in de shop
Eerst meer lezen over rolgordijnen voor buiten

Het kan natuurlijk gebeuren dat u een andere maat doek nodig heeft voor een schaduwdoek of een harmonicadoek of rolgordijn. Geen nood want maatwerk is onze specialiteit! Vraag snel een offerte aan.

Meer lezen en een vrijblijvende offerte aanvragen voor een schaduwdoek op maat

Helaas die leveren wij niet! Daarvoor moet u bij de Gamma, Ikea, Praxis of Blokker zijn. Maar bedenk wel, goedkoop is vaak duurkoop want het doek is vaak van een beduidend mindere kwaliteit en kent ook geen garantie van 5 jaar. Bovendien zijn de doeken lang niet altijd rot-, en schimmelvrij en beschermen alleen de Nesling doeken goed tegen schadelijke UV stralen.

Meer lezen over de kwaliteit van Nesling producten en het verschil met de concurrentie.

Klik of “swipe” de afbeeldingen:

Wat onze klanten zeggen:

Enkele jaren geleden zonnedoeken én rolgordijnen aangeschaft bij Tendenz
Afhandeling destijds ging vlot en correct, goede prijs-kwaliteitsverhouding.
We hebben tot tweemaal toe 100% kostenloze service gekregen ivm slijtage/ stuk gaan van rolmechanisme.
Niet alleen werd er (zelfs in het weekend !) heel allert gereageerd op mijn aanvraag, maar had binnen enkele dagen het vervangende onderdeel in huis.
Tendenz krijgt van ons, zoals ze bij radar zouden zeggen, “een hele warme douche !”
ECHT EEN AANRADER !!!

Fam. Ophelders te Sittard

Mirjam Ophelders
Vorig jaar een mooi zonnedoek besteld bij Tendenz. Ik had nogal specifieke maten nodig omdat het een terras op een woonark betrof, maar al mijn vragen en mails werden snel en uitgebreid beantwoord. Uiteindelijk een perfect ingekort zonnedoek van Nesling ontvangen en deze hangt er inmiddels fraai bij. Het doek is van hoge kwaliteit en laat ook lekker beetje zon door zodat je er heel fijn onder kan zitten. Perfecte service en goeie communicatie. Kom daar nog maar eens om bij veel andere bedrijven.
Harry Glotzbach, Harry Glotzbach comedian
Jaren geleden een rolgordijn gekocht bij de firma TendenZ te Nijkerkerveen en bij het monteren dit voorjaar bleek dat er een lipje van de rolgeleider was afgebroken. Zonder aankoopbewijs of enig gemor werd er direct een nieuw exemplaar toegestuurd. Nee zelfs twee voor het geval dat…Geheel gratis. Onze hartelijke dank voor deze mooie service!

Henk Cornuit.

Henk Cornuit
We hebben nu al 4 jaar plezier van onze 4 schaduwdoeken! Ze zijn op maat gemaakt voor onze pergola, supersnel geleverd en met een duidelijke montage-instructie. De kwaliteit is prima, de service nog beter. Toen er na een storm een spanner gesneuveld was, kregen we zelfs na 4 jaar een nieuwe bevestigingsset als service. Wij hebben karabijntjes aan de ringen bevestigd, waarmee we ze aan de spankabel hebben opgehangen. Dan kun je ze makkelijker loshalen voor een schoonmaakbeurt of opbergen in de winter.
Henriet Boersma

Dit zit er allemaal in onze webshop (swipe of klik op de pijltjes):