Kinderdag verblijven en scholen. Wij beheren mee.

Keuzehulp: hoe bepaal je de juiste maat en vorm van een schaduwdoek?

Het belang van schaduw op Kinderdagverblijven en scholen behoeft weinig betoog. Het beschermen van kinderen op deze plaatsen is zelfs wettelijk geregeld. Het RIVM en de lokale GGD kunnen u verder helpen als u op zoek bent naar de geldende richtlijnen.

Helaas wordt het ook ieder jaar warmer in Nederland en daarom is het zaak om je als professioneel KDV of school goed je te laten informeren naar de mogelijkheden van schaduw. Wij denken desgewenst mee met het beleid, beheer en onderhoud van nieuwe of reeds aanwezige schaduwdoeken.

Schaduwdoeken leveren kunnen veel partijen maar wij gaan nog een paar stappen verder!

Schaduwdoeken leveren kunnen veel partijen maar wij gaan een stap verder met advies, inmeten, plaatsing en zelfs een compleet onderhoudsplan toegespitst op uw organisatie!
Van alle markten thuis, alles in huis van standaardmaten en maatwerk binnen handbereik!

Zonnedoeken.nl is leverancier van alle belangrijke merken standaard schaduwdoeken uit binnen-, en buitenland. Dat betekent dat we vrijwel direct alle beschikbare standaardmaten kunnen leveren in vele kleuren, vaak al binnen enkele dagen. Ons specialisme is maatwerk en dan niet alleen op schaduwdoeken. Ook weten we alles van verschillende soorten palen en de beste manier om de schaduwdoeken te monteren. Op deze manier lukt het de medewerkers wel om de doeken eenvoudig en snel op te hangen en weer te verwijderen.

Wij begrijpen uw situatie en denken met u mee, een factuur bevat de juiste informatie en mag later betaald worden.

We weten dat het niet altijd eenvoudig is om een factuur voor een externe bestelling betaald te krijgen door de eigen organisatie, vaak een stichting of een bestuur. Wij hebben geduld met de betaling en voorzien de factuur van alle mogelijke referenties en eventuele PO nummers zodat er niets mis kan gaan in het proces. De leveringstermijn hoeft hier niet onder te lijden.

Plan van aanpak, inventarisatie en beleid op de aanschaf en het gebruik van schaduwdoeken.

Het is vaak slecht gesteld met het beleid op schaduwdoeken op grotere scholen-clusters en Kinderdagverblijven. Er is geen overzicht van het aantal aanwezige schaduwdoeken en/of waar deze precies ingezet moeten worden. Het ophangen en weer weghalen is vaak erg lastig ook al omdat de verkeerde montagemiddelen zijn ingezet. Schaduwdoeken blijven daardoor te lang hangen en worden zo extra gevoelig voor herfststormen en winterse omstandigheden. Ook vandalisme slaat toe als doeken te lang onbeheerd blijven hangen.

Wij hebben de middelen om de complete inventarisatie uit te voeren en alle onderdelen van het beleid te organiseren.

Onze logistieke partner kan als het moet honderden vestigingen bezoeken en de doeken in kaart brengen, nummeren en categoriseren. We halen ze weg in het najaar en hangen ze weer op in het voorjaar.

Onderhoud en reiniging kunnen we ook verzorgen!

Schaduwdoeken hebben weinig onderhoud nodig maar vieze doeken zijn geen visitekaartje voor uw instelling en vaak voorkomt een reparatie het compleet vervangen van een doek. Zo gaan ze langer mee en ook wordt op deze manier duurzaam omgegaan met deze producten.

Spoed als spoed vereist is.

Er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen waarin spoed vereist is. Denk aan schade na een storm, vandalisme of diefstal van de schaduwdoeken. Wij helpen u binnen afgesproken reactie-kaders. Met hulp en daad zodat er minimaal kans is op risicovolle situaties.

Tendenz is hofleverancier van de grootste kinderopvangorganisaties in Nederland en hebben al geleverd aan de meeste KDV organisaties. We kennen als zodanig de praktische obstakels die schaduwdoeken opleveren en helpen u met woord en daad. Zo wordt het beleid, de aanschaf en het beheer een prettig werkbaar proces waar vooral de goed beschermde kinderen u dankbaar voor zullen zijn.