Maatwerk

Het kan uiteraard voorkomen dat de maat die u zoekt geen standaard maat is in het assortiment van de verschillende leveranciers van zonnedoeken.nl 

Zonnedoeken.nl is al meer dan 15 jaar specialist in het leveren van maatwerk doeken!

Als u overweegt een maatwerk zonnedoek aan te schaffen, Moet u zich realiseren dat er een levertijd van toepassing zal zijn, en dat de aanschafprijs een aantal malen hoger zal zijn dan een vergelijkbare standaard maat doek.

Als vuistregel kunt u aannemen dat een maatwerkdoek 2-3 keer meer zal kosten dan de vergelijkbare standaardmaat. Daar staat tegenover dat u de exacte oplossing krijgt die voor u het meest optimaal is. De levensduur van de zonnedoeken is hoog en u zult er dan ook vele tientallen jaren plezier van hebben.

Uiteraard kunt u kiezen voor een maatwerkvariant van vrijwel alle regulier aangeboden zonnedoeken. Strakke doeken, harmonica doeken op maat, rolgordijnen op maat en u heeft de keuze tussen waterdoorlatende of waterafstotende doeksoorten. In de praktijk is er ook meer keuze in beschikbare kleuren voor maatwerk producten.  Dit alles zorgt ervoor dat wij jaarlijks meer dan 100 maatwerk projecten voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen mogen uitvoeren.

Stappenplan maatwerk-doeken: 

  1. Weet u zeker dat de gewenste maat er niet bij staat? Bedenk dat u ook gebruik kunt maken van langere kettingen en dat harmonicadoeken misschien ook een kwartslag gedraaid kunnen worden in een bestaande pergola!
  2. Betrek ons in een vroeg stadium. Stuur foto’s van de locatie, bel en vul het formulier in voor een vrijblijvende aanvraag!
  3. U kunt ons de inmeting laten verzorgen of dit zelf doen aan de hand van duidelijke instructies, wij controleren die met speciale software
  4. U geeft de maten door en wij laten het doek fabriceren bij een Nederlandse zeilmaker met veel ervaring in deze producten.
  5. We sturen het doek toe en u hoeft het alleen nog maar op te hangen! Genieten maar!

Onze sterke punten:

  • Ontwerp en eventueel visualisatie door middel van 3D visualisaties/tekeningen
  • Productie en begeleiding van productie tot een onbetwist kwaliteitsproduct
  • Desgewenst montage ter plaatse door ervaren monteurs en een netwerk aan toeleveranciers
  • Onderhoud en periodieke reiniging mogelijk
Onderdeel
Doek prijsvoorbeeld 350 x 425 cm rechthoek525,00
Hardhouten paal 400 cm per stuk (hier 4 stuks gebruikt)129,00
Basis RVS bevestigingsset (op de foto zijn uitgebreidere opties gebruikt)125,00
Klein materiaal zoals snelbeton en rvs schroeven etc.35,00
Montage afhankelijk van reistijd 4-6 uur twee man600,00
Totaal excl. projectbegeleiding en impressietekeningen inmeten etc.1801,00
Schaduwdoek voor speelplein nodig?
Passend schaduwdoek bij uw tuin ?
Dakterras vaker gebruiken?