Zoek je mooi werk? Werk waarbij je direct resultaat ziet en blije mensen? Zoek niet verder!

Zonnedoeken.nl zoekt MONTAGE MEDEWERKERS moet gevoel voor service.

Wat houdt het werk in? Zonnedoeken.nl is gespecialiseerd in mooi maatwerk en krijgt door haar aanpak steeds meer spraakmakende klanten die op hun beurt weer nieuwe klanten aantrekken. Dat betekend dat we volop werk hebben voor het plaatsen en onderhouden van zonnedoek projecten. denk aan Kinderdagverblijven, instellingen, scholen maar ook particuliere opdrachtgevers. Verkopen is al lang het probleem niet meer, het goed uitvoeren van de vraag wel! Om aan de hoge verwachtingen tegemoet te blijven komen zoeken we uitbreiding in ons personeelsbestand met ZZP’ers, zelfstandigen, hoveniers en andere technische mensen die goed met hun handen kunnen werken.

Lees verder waarom je als HOVENIER TECHNISCHE MAN OF ZELFSTANDIG KLUSBEDRIJF moet reageren!

Waarom zou je als technische man reageren?

Omdat we je uitdagende projecten kunnen bieden bij spraakmakende bedrijven. Zo kom je nog eens ergens! Sta niet gek te kijken als je met een bootje naar een klus moet omdat het een doek betreft op een eilandje in de Vinkeveense plassen of op de eilanden. Een vakantiehuis in Frankrijk of Portugal? Maar ook Portugaal doen we zonder mokken…

Een greep van recente klanten:

Van Gogh Museum Amsterdam

Juniper en Kin Hotel Amsterdam 

Rosarium Doorn 

Eerdere projecten:

Olympische zomer spelen Rio 2016

Waarom zou je als Hovenier reageren?

Omdat we je letterlijk binnenbrengen bij kapitaalkrachtige particulieren en bedrijven die ook andere zaken goed geregeld willen hebben in de tuin. Omdat het werk goed aansluit bij je eigen dagelijkse praktijk en omdat dat werk gewoon binnenkomt via de email. Je hoeft er dus niet zelf op uit om interessante mensen te ontmoeten. Ook de betaling is goed en snel. Daar hoef je je dus ook geen zorgen om te maken. Handig als je wel eens een paar uurtjes over hebt!

Waarom zou je als klusbedrijf reageren?

Omdat we je werk kunnen bieden waar je zelf helemaal niets voor hoeft te doen. Je mag zelf de afspraken plannen en uitvoeren. Wanneer het jou uitkomt dus.

Dat scheelt veel acquisitietijd en koffiedrinken ‘s avonds bij klanten! Nee zeggen doe je tegen ons en niet tegen de klant als je toch geen tijd hebt, geen probleem. Ook de betaling is snel en goed geregeld vaak binnen een week dus dat scheelt ook weer debiteurenbeheer voor je lieve vrouw. Toch? Bovendien staat het je vrij om jezelf aan te bieden mocht dat ter sprake komen. Het zal niet de eerste keer zijn dat er complete badkamers en keukens worden verbouwd na een positieve ervaring door middel van zonnedoeken.nl!