Rolgordijnen voor buiten van schaduwdoek.

Rolgordijnen voor buiten zijn volledig gemaakt van aluminium onderdelen en voorzien van hetzelfde waterdoorlatende doek als de waterdoorlatende schaduwdoeken. Ze matchen dus exact bij een schaduwdoek of harmonicadoek van Nesling (Platinum Sun and Shade)

De rolgordijnen zijn rot-, en schimmelvrij en kunnen zomer en winter buiten blijven. Heel gemakkelijk weg te halen daarentegen. Knop indrukken en klaar! Ze zijn op veel verschillende manieren te monteren en kunnen onderaan worden vastgezet zodat ze niet door de wind gaan klapperen.

Gemaakt van oersterk Polyethyleen (PET) dat vrijwel geen vocht opneemt en dus rot-, en schimmelvrij is. Daardoor kunnen de rolgordijnen uitstekend buiten gebruikt worden en gaan ze lang mee. Het doek wordt niet geweven maar gebreid en zijn zeer goed bestand tegen scheuren en rafelen. Aan het doek worden UV degradatieremmers toegevoegd zodat kwalitatief goed doek ook niet door het UV licht uiteen zal vallen. Dit is samen met de hoeveelheid gebruikt materiaal (285gr/m2) een belangrijke indicatie voor kwaliteit.

Nieuw: Rolgordijnen voor buiten in recascreen stof. Alleen verkrijgbaar als maatwerk.

Rolgordijnen voor buiten van Nesling
Mooi te combineren met een harmonicadoek!
De genoemde breedtemaat is de uiterste maat van de ophangbeugels. De beugels zelf zijn 40 x 50 x 70 mm (hoogte) Het doek zelf is 7 cm smaller ( 4 cm aan de ene zijde en 3 cm aan de andere zijde). Het ophang mechaniek en de beugels zijn gemakkelijk in te stellen voor zowel plafond-, als wandmontage. De totale lengte van het doek is 240 cm de rol zelf en de onderste aluminium buis komt daar nog bij. De totale hoogte waarop schaduw wordt verkregen is dus maximaal 247 cm. Aan de onderzijde bevinden zich twee runners met oog waarmee het doek aan de vloer vast te zetten is of aan een kozijn bijvoorbeeld. Deze runners kunnen over de volledige breedte worden verschoven.

Rolgordijnen voor buiten van Nesling Platinum Sun and Shade, zijn ook goed te combineren met een harmonicadoek in een pergola doordat de kleuren exact overeenkomen! Ze zijn perfect tegen inkijk of lage zon.

Rolgordijnen van Nesling/Platinum Sun and Shade, zijn gemakkelijk te installeren en zijn in een mum van tijd weer te verwijderen

Wij bellen u terug. Maak hier uw terugbel afspraak.

Terugbelafspraak maken

Vraag direct een vrijblijvende offerteaanvraag op

Vrijblijvende offerte aanvraag maatwerk

Maak direct een afspraak voor uw locatie en situatie.

Direct online een afspraak plannen