Rolgordijnen voor buiten van Nesling

Rolgordijnen voor buiten van Nesling

Rolgordijnen voor buiten zijn volledig gemaakt van aluminium onderdelen en voorzien van hetzelfde waterdoorlatende doek als de waterdoorlatende schaduwdoeken. Ze matchen dus exact bij het schaduwdoek of harmonicadoek van uw keuze! De rolgordijnen zijn rot-, en schimmelvrij en kunnen zomer en winter buiten blijven. Ze zijn op veel verschillende manieren te monteren en kunnen onderaan worden vastgezet zodat ze niet door de wind gaan klapperen.

Gemaakt van oersterk Polyethyleen (PET) dat vrijwel geen vocht opneemt en dus rot-, en schimmelvrij is. Daardoor kunnen de rolgordijnen uitstekend buiten gebruikt worden en gaan ze lang mee. Het doek wordt niet geweven maar gebreid en zijn zeer goed bestand tegen scheuren en rafelen. Aan het doek worden UV degradatieremmers toegevoegd zodat kwalitatief goed doek ook niet door het UV licht uiteen zal vallen. Dit is samen met de hoeveelheid gebruikt materiaal (285gr/m2) een belangrijke indicatie voor kwaliteit.

Rolgordijnen voor buiten van Nesling zijn ook goed te combineren met een harmonicadoek in een pergola doordat de kleuren exact overeenkomen! Ze zijn perfect tegen inkijk of lage zon.

Rolgordijnen van Nesling zijn gemakkelijk te installeren en zijn in een mum van tijd weer te verwijderen

Dit zijn alle rolgordijnen voor buiten in de shop:

Uw maat er niet bij? Vraag naar de mogelijkheden van MAATWERK!

Rolgordijnen voor buiten van Nesling

Mooi te combineren met een harmonicadoek!

Rolgordijnen voor buiten van Nesling

Ideaal tegen een laagstaande zon of inkijk

Rolgordijnen voor buiten van Nesling

Ook als maatwerk verkrijgbaar!