Project omschrijving

FAQ items aan het laden...
Pergola montage

Wij verkopen niet, we gaan een samenwerking met u aan om te komen tot de realisatie van uw wensen.

 

Het gaat om u niet om ons. Uw wensen om te komen tot een plek waar het goed vertoeven is. Waar het zonlicht wordt getemperd en gefilterd tot een Mediterrane sfeer. Zonder hinder van zware parasol voeten en eindelijk verlost van het constant verplaatsen van tuinmeubilair omdat de zon nu eenmaal draait en de parasol niet… Zonder angst als u van huis weggaat of de parasol wel is ingeklapt omdat ie ander bij het minste zuchtje wind al omwaait of erger! Kortom u bent toe aan schaduw zonder zorgen. Tijd om samen aan de slag te gaan. Wij helpen u met de realisatie van uw wensen.

 

Waarom moet ik betalen voor een adviesgesprek op locatie?

Wij investeren graag in uw wensen en denken met u mee. We komen desgewenst bij u langs om de mogelijkheden ter plaatse te bekijken, we bespreken de technische details zoals de mogelijkheid om palen te plaatsen, bevestigingspunten aan te brengen en meer. Bij een adviesgesprek meten we ook in en komen met een getekend voorstel van hoe het zou kunnen worden gebaseerd op alle verzamelde informatie. U begrijpt dat dit niet voor niets kan worden gedaan. Er ligt geen “pot met goud” op ons te wachten als u ons de opdracht gunt. We stellen een offerte op gebaseerd op materialen en arbeidsloon en er wordt geen projectbegeleiding berekend. Kent u de uitdrukking “Gratis bestaat niet?” precies! Als we de uren niet in rekening zouden brengen zouden of de materialen of zou er op een andere manier een opslag moeten betalen om die tijd te vergoeden.

Kan ik ook dingen zelf doen?

Ja graag zelfs! We hebben geen gebrek aan aanvragen en kunnen u goed vertellen wat u zelf kunt doen. Als u een beetje handig bent en over basis technisch inzicht beschikt kan het gehele proces sneller en voor minder geld worden gerealiseerd als u zelf de handen uit de mouwen steekt. Met onze hulp lukt het en staan we in voor een goed resultaat want laten we eerlijk zijn dat is toch ook vaak een belangrijke reden om alles over te laten aan de leverancier, dat de verantwoordelijkheid voor het resultaat dan ook daar ligt. Jammer vinden wij omdat we ons NOOIT zullen onttrekken aan onze verantwoordelijkheid. Ook niet als er al betaald is!

Niet altijd zijn alle wensen te combineren.

Er kan veel, heel veel zelfs maar soms zijn er te veel eisen waaraan het project moet voldoen of hebben we er zelf geen goed gevoel bij gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring. In die gevallen moeten we u of op andere gedachten brengen of afscheid nemen. Vertel ons daarom wat uw wensen zijn en dan komen wij met realistische uitvoerbare plannen.