Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@zonnedoeken.nl

 

 Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” Zie hiervoor ook onze Algemene voorwaarden.

Voor maatwerk geldt deze regeling niet. Maatwerk dient vooraf te worden voldaan en kan niet worden geretourneerd.

Voor het retourneren van lange rolgordijnen en houtpakketten pergolasets gelden speciale tarieven. Hierover worden specifieke afspraken gemaakt en naar de oorzaak van het probleem gekeken.  

Bij pergolasets wordt altijd 75,- euro bijdrage in de verzend-, en handlingsfee gevraagd. Tenzij het gaat om defecten, verkeerde levering etc

TendenzOutdoors / Domstraat 64 / 3864PR / Nijkerkerveen

Neemt u altijd eerst contact met ons op voordat u een product retourneert !

 

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@zonnedoeken.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.