Serrezonwering

klik hier

Altijd een passende oplossing

Een  glazen serre of “wintertuin” is een prachtige aanvulling op uw woning maar helaas wordt het al snel te heet als de zon schijnt. Fel licht en hoge temperaturen maken het verblijf onaangenaam. Met onze oplossingen op maat wordt het weer een fijne plek!

Oplossingen voor lichtstraten

klik hier

Altijd een passende oplossing

Lichtstraten in huis, de garage of kantoor geven veel daglicht maar kunnen ook een enorme hittebron zijn en te fel licht geven zodat u uw favoriete bezigheden onder de lichtstraat moeilijk worden. Wij bieden verschillende betaalbare oplossingen die passen bij uw interieur.

Oplossingen voor bestaande pergola's

klik hier

Oplossingen op uw maat!

Bestaande pergola’s vereisen een bepaalde maat doek waardoor standaard harmonica-, en strakke doeken vaak niet te gebruiken zijn. Bovendien gaat veel schaduw bij bestaande strakke doeken verloren door de noodzakelijke taillering van de doeken.

Oplossingen voor veranda's

klik hier

Verleng het tuinseizoen

Speciaal voor veranda’s hebben we een serie screens ontwikkeld die we op maat kunnen maken voor uw veranda. Gemakkelijk kiezen en u weet altijd exact waar u aan toe bent doordat de screens per model een vaste vierkante meter prijs kennen! Van hetzelfde vertrouwde adres en dezelfde kwalitatieve materialen en service!

Schaduwdoeken op maat, al jaren onze specialiteit!

Schaduwdoeken op maat, hoe werkt dat?  

  1. U zoekt een oplossing voor een schaduw gerelateerd probleem maar kunt nergens het product vinden wat u zoekt.

  2. Wellicht kunnen wij u helpen met een maatwerk variant van een product. Harmonicadoeken, rolgordijnen en ook strakke doeken zijn vaak op uw exacte maatvoering te leveren. De prijs ligt dan een stuk hoger omdat deze doeken dan in Nederland worden gefabriceerd.

  3. De levertijd van doeken op maat varieert in het seizoen van 3 tot 4 weken afhankelijk van de drukte op dat moment, bij uw offerte aanvraag vermelden we de exacte levertijd op dat moment.

  4. We staan u bij in elke stap van het proces: een adviesgesprek ter plaatse waarin we u adviseren over de technische haalbaarheid/mogelijkheden van een maatwerk oplossing, een inmeet-sessie waarin we samen met u de exacte positie bepalen van een maatwerk product en het bevestigingsmateriaal plaatsen zoals palen, rvs spanners etc.

  5. Eventueel kunt u ook alles door ons laten monteren.

VIDEO > Een schaduwdoek op maat inmeten in 5 eenvoudige stappen:

  1. Allereerst bepaal je waar je het maatwerk schaduwdoek wilt plaatsen. Hou hierbij rekening met de draaiing van de zon en de stand van de zon tijdens de seizoenen (de zon staat in de zomer hoger).

  2. Dan monteer je al het benodigde RVS bevestigingsmateriaal. Draai de spanners (gebruik evenveel spanners als hoeken in het doek) voor 90% uit omdat je het doek naderhand altijd strakker wilt kunnen spannen. Het doek rekt iets uit tijdens het gebruik. Een te groot doek is direct waardeloos een doek wat iets te klein is kun je altijd aanvullen met extra bevestigingsmiddelen!

  3. Vervolgens span je een koord strak tussen de gevonden bevestigingspunten.

  4. Meet de afstand tussen de punten en noteer ze zorgvuldig. Maak de schets vanuit “bovenzicht” als een vogel die naar beneden kijkt. Begin met punt A linksonder en ga zo met de wijzers van de klok mee tot je weer bij A uitkomt.

  5. Meet ook de diagonalen op: de afstanden van de punten kruislings over het doek > A-C en B-D. Zo weten we zeker of de gemeten afstanden kloppen en hoe groot de hoeken in uw schaduwdoek moeten zijn.

Vrijblijvende aanvraag indienen!