Winkelmand

Schaduwdoeken op maat

Je bent hier::Home/Schaduwdoeken op maat
Schaduwdoeken op maat 2017-04-18T06:41:31+00:00

Oplossingen voor glazen serres

klik hier

Altijd een passende oplossing

Een  glazen serre of “wintertuin” is een prachtige aanvulling op uw woning maar helaas wordt het al snel te heet als de zon schijnt. Fel licht en hoge temperaturen maken het verblijf onaangenaam. Met onze oplossingen op maat wordt het weer een fijne plek!
Meer informatie

Oplossingen voor lichtstraten

klik hier

Altijd een passende oplossing

Lichtstraten in huis, de garage of kantoor geven veel daglicht maar kunnen ook een enorme hittebron zijn en te fel licht geven zodat u uw favoriete bezigheden onder de lichtstraat moeilijk worden. Wij bieden verschillende betaalbare oplossingen die passen bij uw interieur.
Meer informatie

Oplossingen voor bestaande pergola's

klik hier

Oplossingen op uw maat!

Bestaande pergola’s vereisen een bepaalde maat doek waardoor standaard harmonica-, en strakke doeken vaak niet te gebruiken zijn. Bovendien gaat veel schaduw bij bestaande strakke doeken verloren door de noodzakelijke taillering van de doeken.
Meer informatie

Oplossingen voor veranda's

klik hier

Verleng het tuinseizoen

Speciaal voor veranda’s hebben we een serie screens ontwikkeld die we op maat kunnen maken voor uw veranda. Gemakkelijk kiezen en u weet altijd exact waar u aan toe bent doordat de screens per model een vaste vierkante meter prijs kennen! Van hetzelfde vertrouwde adres en dezelfde kwalitatieve materialen en service!

Meer informatie

Schaduwdoeken op maat, al jaren onze specialiteit!

Maatwerk hoe werkt dat? 

1: Het schaduwdoek dat u wenst staat niet in onze standaard product overzichten

2: Alle genoemde producten zoals waterdoorlatende doeken, waterafstotende doeken, harmonicadoeken en rolgordijnen voor buiten zijn op maat te leveren. Bedenk waar uw voorkeur naar uit gaat door de verschillen te lezen tussen deze producten.

3: De levertijd van doeken op maat varieert in het seizoen van 3 tot 6 weken afhankelijk van de drukte op dat moment, bij uw offerte aanvraag vermelden we de exacte levertijd op dat moment.

4: De prijs van een doek op maat ligt in de regel 2 tot 2,5 maal hoger dan een vergelijkbaar standaard doek. Dit heeft minder te maken met het materiaal maar meer met het arbeidsloon dat in Europa hoger ligt dan in China waar de standaard doeken worden geproduceerd in de winter.

5: Overtuig u zelf van de maten die u nodig heeft voor uw doek op maat. Een harmonicadoek voor in een pergola moet 5 cm van de zijden afstand hebben in de breedte (heeft de pergola bijvoorbeeld een binnenmaat van 310 cm dan vraagt u een offerte voor 300 cm aan) Een gespannen doek moet worden voorzien van spanners die 30-40 cm ruimte vergen in minimaal twee hoeken. Het gaat in dit stadium om globale maten, als de offerte u bevalt raden we aan het bevestigingsmateriaal eerst te monteren en de maten dan nog eens zorgvuldig op te meten.

6:  U bent klaar om een offerte op te vragen! Wilt u eerst meer informatie lees dan verder.

Zelf een strak schaduwdoek op maat inmeten? Zo doe je dat! 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor 125,- werken we uw project ook in 3D tekeningen voor u uit!

Uitgewerkt als buis-doek schaduwdoek
Uitgewerkt als buis-doek schaduwdoek
De uitgangssituatie
Vrijblijvende offerte aanvragen

De waardering van www.zonnedoeken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 25 reviews.