Schaduwdoeken voor bedrijven

In de huidige personeelsmarkt zorgt u goed voor uw mensen. Niet alleen binnen maar ook buiten is een aangenaam klimaat een eerste vereiste om prettig te kunnen werken of om tijdens een pauze even te kunnen ontspannen. Door middel van airconditioning kunt u binnen koelen maar vaak gooien lichtstraten en of moeilijk bereikbare plekken roet in het eten. Het gebouw warmt dan toch snel op en dat is niet fijn voor de energierekening en voor de mensen die er werken. Denk aan grote glaspartijen bij de entree of in de lobby. Wij weten er wel raad mee. Met onze maatwerk producten komen we vast tot een oplossing voor uw probleem.

Het Van Gogh Museum in Amsterdam had veel last van hitte door zon op de glazen entree. Door een intensieve samenwerking hebben we een brandveilig schaduwdoek kunnen plaatsen waardoor de beveiligers en hospitality medewerkers hun werk weer in een prettig klimaat kunnen doen. Met trots kunnen we dan ook melden dat onze doeken ook in het Van Gogh Museum te zien zijn!

Ook buiten is schaduw fijn bijvoorbeeld boven een lunch-werkplek. Wij ontzorgen u met een goed advies op locatie en een voorstel waarbij alles is geregeld. Van inmeten tot plaatsen en als u dat wenst nemen we u ook de reiniging en het onderhoud uit handen. Want u wilt natuurlijk dat het niet alleen nu mooi is maar ook blijft.

Wij bellen u terug. Maak hier uw terugbel afspraak.

Terugbelafspraak maken

Vraag direct een vrijblijvende offerteaanvraag op

Vrijblijvende offerte aanvraag maatwerk

Maak direct een afspraak voor uw locatie en situatie.

Direct online een afspraak plannen