Spandak van PVC vaak unieke oplossing voor vergunning-loos bouwen.

Een carport voor een auto of een overkapping die anders niet gerealiseerd kan worden; een spandak van PVC is een afneembaar dak met vrijwel alle voordelen van een “vast dak”.

PVC is waterdicht en zeer sterk, het is goed schoon te maken en gaat jarenlang mee. Het kan goed tegen hagel en sneeuw en zelfs vallende takken (mits niet te groot) hoeven geen probleem te zijn voor een robuust dak op uw carport of overkapping. Unieke product eigenschappen dus. Niet voor niets wordt deze vorm van dakbedekking dan ook vaak gekozen als de Gemeente het niet toestaat om op die plek een vast dak te plaatsen. Het is afneembaar en voldoet daarmee niet aan de criteria van een “vast” dak.

Door de manier waarop het PVC wordt gespannen wordt een strak resultaat verkrijgen zonder plooien en belemmeringen voor aflopen water. De constructie moet wel aan bepaalde eisen voldoen. Zo dient de constructie de PVC voldoende te ondersteunen door middel van extra liggers en er moet voldoende afschot in acht worden genomen om het water goed weg te laten lopen naar de gewenste richting.

Ook geschikt voor uw overkapping!