Nieuw: Meegroeistoel renovatie!

Het probleem: de meegroeistoelen binnen uw bedrijf zien er al langer niet representatief meer uit en zouden wel een opknapbeurt kunnen gebruiken maar ja… Wie doet het en wanneer? En hoe gebeurd het?

De Stokke Tripp Trapp*, maar ook de andere bekend merken zijn bij ons in goede handen!

Vanaf 50,- excl. btw een vrijwel nieuwe stoel!

Denk ook aan de stoelen van een groep allemaal dezelfde vrolijke kleur of uw logo op de stoelen!

Met onze methode voldoet u aan de veiligheidseisen volgens de risicomonitor kinderdagverblijven

U kunt ook een onderhoudsabonnement afsluiten waarbij we de stoelen komen ophalen, opnieuw spuiten en retourneren al vanaf 10,- per stoel per jaar!

Nooit meer gedoe! Wij stellen zelfs vervangende stoelen GRATIS ter beschikking!

Menukaart: 

logo-retina

Ophalen van stoelen vanaf 25 stuks 2,50 per stoel

Demontage 2,50 per stoel

Aanvullen van onderdelen 5,- per stoel indien nodig

Ontvetten, licht schuren en opnieuw spuiten met kindvriendelijke 2 componentenlak wit 50,- per stoel

Andere Ral kleuren mogelijk 10,- per stoel meerkosten Logo’s en/of afbeeldingen aanbrengen in overleg.

Retourneren van de stoelen vanaf 25 stuks 2,50 per stoel

Opnieuw monteren van de stoelen 2,50 per stoel.

Ook een onderhoudsabbonnement behoort tot de mogelijkheden!

Al vanaf 10,- per stoel per jaar.

Onderhoudsabonnementen

Ook een onderhoudsabonnement behoort tot de mogelijkheden. We spreken dan een bepaalde termijn af bijvoorbeeld 2, 3 of 5 jaar en u heeft nergens meer omkijken naar! We plannen een afspraak met u in, regelen vervangende stoelen, halen de stoelen op en verzorgen de complete renovatie. Na enkele weken ontvangt u alle stoelen weer als nieuw terug. Eventueel in een andere kleur of met afbeelding. Ieder jaar een andere naam van een kindje kan natuurlijk ook!

Vraag naar de mogelijkheden.

VOOR de renovatie

NA de renovatie

De Stokke Tripp Trapp*, maar ook de andere bekende merken zijn bij ons in goede handen! Vanaf 50,- excl. btw compleet gerenoveerd! Het moet wel om stoelen gaan die uit twee grote delen bestaan die volledig kunnen worden gedemonteerd. Dit in verband met de logistieke planning en het spuit proces. Ook moet de stoel niet handgeschilderd zijn omdat deze verfsoort compleet verwijderd moet worden voordat er wederom eerst gegrond en dan pas gespoten kan worden.
Denk ook aan de stoelen van een groep allemaal dezelfde vrolijke kleur of uw logo op de stoelen! Zo geeft u het meubilair een extra attentiewaarde en onderscheidt u zich van ander KDV’en. De Bambi groep een full colour hertje op de zitting? Het kan! Vraag er naar.
Met onze methode voldoet u aan de veiligheidseisen volgens de risicomonitor kinderdagverblijven. De verf is loodvrij en bladdert niet. Ons personeel is allen in het bezit van een recente VOG verklaring en kan zich ook als zodanig legitimeren. Neem geen risico’s en laat ons de renovatie verzorgen!
U krijgt uiteraard een gespecificeerde BTW factuur met daarop het aantal stoelen, de extra bewerkingen, etc. Gemakkelijker kan het niet!
De stoelen binnen uw bedrijf zijn nieuw of tweedehands verkregen en kennen een bepaalde afschrijvingstermijn. U kunt deze termijn nu gemakkelijk met 5 jaar of meer verlengen als u kiest voor onze vakkundige renovatie! Niet meer speuren op marktplaats waarbij u tegen allerlei vervelende zaken zoals het ontbreken van een btw factuur aanloopt. Het kost bovendien onnoemelijk veel tijd en wie gaat u er mee belasten? Nieuw aankopen kan maar vergt een grotere investering en ook nieuwe stoelen worden intensief gebruikt! Waardoor u binnen aanzienlijke tijd weer tegen hetzelfde probleem aanloopt.
In het verleden was dit een lastige klus waarbij we de hulp van ouders moesten inroepen of onze kostbare betaalde kracht. Die kunnen we nu inzetten voor andere taken. Leuker en efficiënter want het was toch altijd een heel gedoe!
Sandra Bovensteijn, KDV De Boei
We doen er alles aan om ons KDV zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren en de kinderen het beste te gunnen. Daar horen toch ook mooi verzorgde stoelen bij? Ouders vinden het belangrijk dat de ruimte waarin hun kind verblijft er schoon en verzorgt uitziet. Zeker de stoelen waaraan gegeten wordt.
Sophie Middelburg, KDV Pippeloen
Wij hebben een onderhoudsabonnement afgesloten waarbij ze de stoelen komen ophalen, opnieuw spuiten en retourneren al vanaf 10,- per stoel per jaar!
Nooit meer gedoe! We krijgen zelfs vervangende stoelen GRATIS ter beschikking!
Hilde Jansson , KDV De Kikkersprong

Eindelijk is er een goede oplossing voor de renovatie van uw meegroeistoelen!

Een eerste indruk maak je maar 1 keer!

U doet er alles aan om uw bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren en de kinderen het beste te gunnen. Daar horen toch ook mooi verzorgde stoelen bij? Ouders vinden het belangrijk dat de ruimte waarin hun kind verblijft er schoon en verzorgt uitziet. Dat bereikt u in belangrijke mate door te zorgen voor schoon en verzorgt meubilair. Want schoon meubilair geeft direct een goede indruk!

Nooit meer de hulp van anderen hoeven inroepen

In het verleden was dit een lastige klus waarbij u de hulp van ouders moest inroepen of uw kostbare betaalde kracht. Die kunt u nu inzetten voor andere taken. Leuker en efficiënter want het was toch altijd een heel gedoe!

U bepaalt de prijs van de renovatie!

Met onze MENUKAART kunt u de werkzaamheden die u wilt laten verrichten precies kiezen. Des te meer u zelf kunt of wilt doen des te goedkoper wordt de uitbesteding!

Het is mogelijk om slechte of ontbrekende onderdelen door ons te laten vervangen.

Uw meegroeistoelen krijgen weer een nieuw leven!

Niet alleen Stokke Tripp Trapp maar ook alle ander bekende merken meegoeistoelen!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Gratis, vrijblijvend

info@zonnedoeken.nl