VIDEO Keuzehulp schaduwdoeken

Zonnedoeken.nl biedt je de VIDEO Keuzehulp schaduwdoeken!

Het probleem; hoe groot zijn de doeken nu eigenlijk “in het echt”? Wat moet je je erbij voorstellen als een schaduwdoek in de tuin hangt en hoeveel schaduw geven de verschillende formaten schaduwdoeken nu eigenlijk? De oplossing? De zonnedoeken.nl keuzehulp video!

 

 

Daarvoor heeft zonnedoeken.nl een mooi hulpmiddel gemaakt. De video keuzehulp. Deze laat veel standaardformaat schaduwdoeken passeren waarbij 3 beelden worden gegeven; een bovenaanzicht en twee verschillende onderaanzichten. Zo krijg je een goed beeld hoe een standaardformaat schaduwdoek in een “normale” tuin staat en hoe groot het doek relatief is.

De zon is nagebootst op een Junidag met de zon op 12.00 uur. Goed is ook te zien hoeveel schaduw de verschillende formaten schaduwdoeken geven op een tuintafel voor meerdere personen en hoe het doek zich in de tuin “verhoudt” met de andere elementen zoals een schutting, het terras etc.

Op deze manier gaan hopelijk de abstracte maten wat meer voor je “leven” en krijg je een beter beeld waardoor je een betere keuze kunt maken! Ook wordt er kort iets verteld over de montagewijzen van schaduwdoeken en laten we zien waar een 90 graden doek nu precies voor bedoeld is.

Tot slot. Mocht het zo zijn dat een standaardformaat schaduwdoek om wat voor reden niet voldoet aan uw wensen geef dan opdracht voor een schaduwdoek…op maat! Al meer dan 12 jaar zijn wij specialist in het leveren van maatwerk schaduwdoek oplossingen voor particulieren, bedrijven, kinderdagverblijven, horeca,  instellingen etc.