Veranda afdichten is nu ook mogelijk met schaduw doek.

Een overkapping of veranda is een mooi bezit maar wordt nog waardevoller als het hele gezin er meer gebruik van kan maken. Eerder met het buitenseizoen starten bijvoorbeeld en langer doorgaan in het najaar. He biedt een heerlijke chill plek voor opgroeiende kinderen en zorgt ervoor da u lekker warm met vrienden en familie buiten kunt blijven zonder hinderlijke stoorzenders zoals wind, wespen en muggen. Bovendien wordt alles wat er achter de afdichting staat van buiten aan het zicht onttrokken dus een perfecte opruimplek voor tuinmeubels in de winter maar het zicht van binnen naar buiten is fantastisch zelfs zonder ramen!

Klik op de afbeelding voor meer foto’s:

Vrijwel alles is mogelijk; ramen, deuren en ritsen. Het unieke aan onze stof is dat het ademt en dus zorgt voor een schimmelvrij buitenverblijf zonder nare luchtjes. Het schaduw doek is ijzersterk en biedt een erg goed doorzicht zodat je het buitengevoel niet verliest. Dat is de reden dat mensen -naast de lagere prijs- vaker kiezen voor deze vorm van afdichten boven bijvoorbeeld glas.

Doordat de stof zo soepel is kan het ook middels een railsysteem worden weggeschoven. Dat is heel praktisch omdat je niet meer hoeft op te rollen. Vooral bij hogere veranda’s of als mensen wat slechter ter ben zijn of worden een ideale oplossing. Iedereen kan het zonder kracht.

Neem ook eens een kijkje op www.verandazeilen.nu