Enkele dagen voor onze vakantie naar Frankrijk had ik contact met de eigenaresse van een camping in De Dordogne. Het ging over de aanschaf van een aantal schaduwdoeken voor haar nieuw geplaatste pipo-wagens. Het dak van de pipo wagens is zwart en daardoor kan het binnen ook warm worden en omdat ze het haar gasten zo goed mogelijk naar de zin willen maken besloten ze een aantal zonnedoeken te plaatsen boven de daken van de wagens. De vraag was welke en hoe ze de doeken het beste konden bevestigen. Omdat we toch die kant op wilden spraken we af dat we bij haar langs zouden gaan!

Het werd een erg fijne start van onze kampeervakantie in de luxe pipo wagens die zijn voorzien van alle gemakken. En nu dus ook van schaduwdoeken!

Wil je ook eens logeren in een echt romantisch onderkomen? Boek dan 1 van de twee beschikbare pipowagens op camping chez francis:

http://www.campingchezfrancis.fr/nl/

De pipowagen behoren toe aan Marlies Koevoets die ook een aantal prachtige appartementen en andere onderkomens verhuurt in een dorpje vlakbij de camping in Loupiac op een zeer centrale plek in de Dordogne.

Marlies Koevoets : 06-1834 1905 / 0031-715661515/ 0033-565322451

marlies.koevoets@gmail.com