nesling waterdoorlatende coolfit schaduwdoeken

Gemaakt van oersterk High Density Polyethyleen (HDPE/PET) dat vrijwel geen vocht opneemt en dus rot-, en schimmelvrij is. Daardoor kunnen de doeken uitstekend buiten gebruikt worden en gaan ze lang mee.

Het doek wordt niet geweven maar machinaal geknoopt en zijn zeer goed bestand tegen scheuren en trekken.

Aan het doek worden UV degradatie remmers toegevoegd zodat kwalitatief goed doek ook niet door het UV licht uiteen zal vallen. Dit is samen met de hoeveelheid gebruikt materiaal (285gr/m2) en de aangenaaide RVS driehoeksbeugels op elke hoek een belangrijke indicatie voor kwaliteit en een belangrijk verschil met schaduwdoeken van de Praxis, Gamma en Blokker!

Waterdoorlatende schaduwdoeken  zijn verkrijgbaar als vierkant, rechthoek, driehoek en als 90 graden doek (geo-driehoek vorm).  Een 90 graden doek kan bijvoorbeeld handig zijn in een hoek van uw terras of met twee punten aan de gevel waardoor het derde punt met paal niet in de zichtlijn vanuit uw huis ligt maar in de border!

Schaduwdoeken zijn gemakkelijk te installeren en zijn in een mum van tijd weer te verwijderen. Zoek je nog meer flexibiliteit? Kijk dan eens bij de harmonicadoeken!

Staat de gewenste maat er niet bij?

naar de shop!
Prachtige lijnen van een strak gespannen schaduwdoek.
Los verkrijgbaar handige verstelplaat!
Handig: een schuifrail voor op de paal of muur!
nesling waterdoorlatende coolfit schaduwdoeken
Eindelijk verlost van die windgevoelige parasol met onhandige zware voet!